BOMBESIKKER TRÆNING

BOMBESIKKER TRÆNING

Dette er en guide til “Bombesikker træning” – et forløb som kan købes hos Holistisk Hest v. Mea for kun 600kr. Dette ret nye onlineforløb er fantastisk, hvis man ønsker indblik i hvorfor hestene bliver bange for plastikposer, skraldespande, træstubbe mm. og gerne vil træne sin hest mere rolig og cool.

I mit nye onlineforløb, får man dybere indblik i hestens natur, behov og hvordan at vi træner vores hest i at reagere mere fornuftigt på “farer”, vi lærer dem bla. at undersøge fremfor at flygte mm., forløbet indeholder også en udførlig guide i miljøtræning med masser af inspiration og vejledning + undervisning i klikkertræning. Der er både skriftlig teori, tonsvis af billeder til inspiration i videre træning og mange træningsvideoer – disse er tekstede, så man får 100% indblik i alle mine metoder, tips og tricks og hvorfor at jeg gør som jeg gør.

Medlemskabet er personligt, ligesom alle andre steder og det er ikke tilladt at dele medlemskab eller materiale med andre, som ikke har betalt for medlemskab – det medfører udvisning.

Ved interesse, kontakt mig i pb på facebooksiden Holistisk Hest v. Mea.