Vodka van Stal Roseboom

Vodka er min hingst af racen Irish Cob, han er ikke kåret endnu men håber at kåre ham, når alt covid-19 er overstået og alt bliver normalt igen ☺️ Han bliver 2 år i år og det bliver hans første år, hvor han indgår i avlen (sæsonen 2021) og jeg glæder mig helt vildt til hans første føl og se hvad han avler. Jeg skal selv have en hoppe til ham og der er plads til lidt til, hvis du har lyst til et IC eller IC cross breed føl i 2022.

Jeg har importeret ham hjem fra Holland (han har pas i den hollandske tinkerforening) efter utroligt lækre, irske linier og er meget spændt på at se ham, når han er fuldt udvokset som 8 årig. Han er virkelig velbygget med en stærk ryg, gode ben og især hove, masser af behåring, flot hals og et virkelig 1. kl. temperament – en utroligt cool og høflig, menneskeglad, humoristisk hingst. Hans bevægelser er også i top, virkelig god power i traven og en flot opadgående galop.

Mød Vodka van Stal Roseboom – han er hele pakken; en velgående palomino hingst med 2 blå øjne, masser af hår, ekstremt godt sind, PSSM1 clear og forventet højde på 1.50-1.55cm.

F: San Cler Cream Cracker
M: San Cler Shot in the Dark
MF: Milky Bar Kid

Vodka bedækker hjemme ved 4863 Eskilstrup hele sæsonen. Nye billeder kommer snart, disse er fra sidste år. Men der ligger billeder og video af lækkermåsen på Facebook på siden Equus Mea. Ved interesse i bedækning, send email til dedejligedyr@gmail.com for vilkår for sæsonen 2021.


Vodka van Stal Roseboom