Onlinekurser

Jeg har lavet lidt forskellige onlineforløb, på tværs af hvad jeg arbejder med (træning, behandling osv.) og her kan man se den fulde liste. Der kommer løbende nye forløb/kurser til og man er velkommen til at skrive til mig med forslag til nye. For at købe adgang til et forløb, kontakter man mig på email: dedejligedyr@gamil.com

**********************************************************************************

🐴 HESTEMASSAGE TIL HUSBEHOV🐴

Så er det nu muligt at tage et mindre forløb online, hvor man lærer hestemassage til brug på egen hest hjemme i privaten 😊 Der er i skrivende stund 60+ deltagere og jeg har kun fået glade tilbagemeldinger!
Det indeholder 3 dele; 1 teoridel på 11 letlæselige sider, 1 video som kort viser forskellige teknikker og til slut 1 video, hvor man ser en massage i praksis. Derefter er det bare at gå i gang med at massere sin hest!
Al materiale er tilgængeligt i en privat gruppe på Facebook, hvor man kan se det efter behov (så ofte at man vil), stille spørgsmål og dele glæderne ved at kunne forkæle sine heste med lidt lækker, forløsende massage 💜

Pris 350kr
Ved interesse, kontakt; dedejligedyr@gmail.com

**********************************************************************************

🦄 INDPARKERING & OPSTIGNING 🦄


Varmt velkommen til guiden “Indparkering til skammel” 🙂

Dette er en guide til “Indparkering & Opstigning” – et forløb som kan købes for kun 150kr. Man kan se og gense materialet, når man har tid og så ofte at man har lyst og man er velkommen til at stille spørgsmål og dele video osv. i Facebook-gruppen, for at få hjælp til træning.

Træningen er planlagt så man, efter træning, nemt kan indparkere til skammel, en sten ved vejen, en træstamme i skoven etc. uden at være afhængig af pisk og meget negativ forstærkning. Med min metode vil man kunne vurdere hestens sindstilstand og interesse for den kommende ridetur. Jeg gennemgår øvelsen, trin for trin, med 2 heste med vidt forskellige sind, jeg taler lidt om faldgrubber, en smule om træningspsykologi osv.

Pris 150kr
Ved interesse, kontakt; dedejligedyr@gmail.com